OpMaat, ook mobiel snel tot de kern van de zaak!

Met OpMaat_Mobiel kunt u op mobiel formaat altijd en overal zoeken in de actuele, op dat moment geldende, Nederlandse wet- en regelgeving. U kunt zoeken per rechtsgebied, door middel van vrije zoektermen, op titel of u bladert artikelsgewijs door de wetten. Als u zich eenmalig registreert, kunt u ook wetteksten opslaan als favoriet, zodat u snel de voor u relevante artikelen kunt openen. Om het nog makkelijker te maken kunt u de wetteksten per e-mail doorsturen naar uzelf of een collega.

Wij horen natuurlijk graag wat u van OpMaat_Mobiel vindt. Uw vragen en opmerkingen kunt u mailen naar opmaatmobiel@sdu.nl.

OpMaat_Mobiel is ook beschikbaar als iPhone App en Blackberry App.

OpMaat_Mobiel is een afgeslankte versie van OpMaat, alleen de wet- en regelgeving uit OpMaat is geschikt gemaakt voor gebruik op de mobiele telefoon. OpMaat is de meest complete, actuele en relevante juridische database. In de reguliere versie van OpMaat vindt u onder andere wet- en regelgeving, commentaren, jurisprudentie, Europese richtlijnen en verordeningen, officiële publicaties en het laatste nieuws op uw vakgebied.

OpMaat_Mobiel is een product van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers is één van Nederlands belangrijkste aanbieders van juridische informatie. Sdu Uitgevers voorziet de Nederlandse jurist dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie. Deze uitgaven spitsen zich toe op nagenoeg alle rechtsgebieden. Bekende uitgaven zijn OpMaat, maar ook de Sdu Wettenverzameling, Sdu Commentaar en de diverse jurisprudentie-uitgaven.

Sdu Uitgevers wil in de toekomst ook jurisprudentie, commentaren en nieuws via mobiele applicaties ontsluiten. Bekijk www.sneltotdekern.nl/mobiel als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.